2014-09-24 09:21:58• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Úgy tűnik, elindult önnel a szekér

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Munkatársai szívből támogatják karrier-törekvéseit, így most könnyedén szerezhet szövetségeseket. Ez a nap alkalmas lehet az elmélyültséget igénylő, bonyolult problémák megoldására, a nagyobb lélegzetű ügyek kidolgozására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha családi körülményei rendezettek, akkor nagyobb esélye van a sikerre társadalmi szinten is. Kikapcsolódásra, randevúra, szerelemre, utazgatásra egyaránt jó lehet a mai nap. Ámde önnek folyton dolgoznia kell…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Olyan emberrel találkozhat ma, aki hozzájárul lelki fejlődéséhez, aki enged átalakulóban lévő lelke vonzásának. Üzletemberek váratlan ajánlatra számíthatnak. Ez gyors reagálást kíván, semmiképp sem szabad kihagyni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Használja ki a karrier házában járó Uránusz erejét! Egy hirtelen változás most nem várt előnyökhöz juttathatja. De szemfülesnek kell lennie, mert a dolog kétesélyes: ugyanannyit veszíthet, amennyit nyerhet. Hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy tűnik, elindult önnel a szekér: rengeteg változásra számíthat, ám még az amúgy szerencsétlennek tűnő események is csak javára válhatnak. Most elszakadhat valakitől vagy valakiktől, de pusztán azért, hogy később mások töltsék be az űrt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elkövetkező időszakban jelentős reformokat hajthat végre otthonában, és most egyik családtagjának sem lesznek ellenvetései. Jó lesz azonban vigyázni, mert ha nagy átalakításokra készül, hajlamos lehet túlzásokba esni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha ingatlanokat érintő szerződést ír alá, az a mai napon még inkább szerencsés lehet, a hónap végén azonban már aligha. Ne ijedjen meg a rámenős emberektől: most csak jót hozhatnak önnek. Egy kis mozgás jót tenne: hajlamos rá, hogy evésbe fojtsa bánatát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még a zárkózott, megfontolt Skorpió jegyűeknek is jót tehet egy kis különcködés, stílusváltás. Ez akár partnercserét is jelenthet, de lehet, hogy csak egy barátság vagy átmeneti ismeretség hoz némi színfoltot egyhangú életébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bármily sok is a teendője, azért ne hanyagolja el a társaság életet, és főleg kedvesét! Ha nem beszélik meg a problémákat, akkor mosolyszünet, vagy akár szakítás is lehet a vége! A beszélgetést önnek kell kezdeményeznie, de ne siránkozzon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a munkahelyén egyre kevésbé viseli a kötöttségeket, most érdemes keresgélnie. A szerelem terén azonban ne akarjon hasonló lendületességgel élni. A túlzott erő és akarat most inkább bántja és elriasztja kedvesét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A kreativitása miatt igényli a magányos órákat, ezért sokat éjszakázhat. Ha társkapcsolati problémákkal küzd, különösen jót tehet egy hétvégi kiruccanás kettesben valahová vidékre. Még ma foglalja le a szállásukat, ha jót akar magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy baráti segítség igencsak hasznosnak bizonyulhat. Épp ezért ezt a napot a társasági életnek szentelje; most tilos begubóznia. A szokásos színterektől távol valahogy másképp látszik minden. Egy érdekes tárgy ma a birtokába kerülhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: